Hulp bij beheer Algemeen Domeinnamen Uw website E-mail Spamfilter Databases Downloads Beheerlinks Contact

Start > Hulp bij beheer > E-mail

E-mail ontvangen via POP3

Om e-mail te kunnen ophalen met een e-mailclient (POP3), zijn de volgende gegevens vereist:

Inkomende berichten (POP3)

  • Inkomende mailserver voor POP3: mail.mindconnect.nl
  • Gebruikersnaam: het volledige e-mailadres waarvan de berichten moeten worden opgehaald. Belangrijk: alleen de gebruikersnaam (het stukje voor het apenstaartje van het mailadres) is niet voldoende.
  • Wachtwoord: het wachtwoord (hoofdlettergevoelig) zoals dit bij u bekend is.

Uitgaande berichten (SMTP)

  • Uitgaande mailserver voor SMTP: Hiervoor kunt u het beste de door uw internetprovider toegewezen uitgaande mailserver gebruiken. (Meestal is dit mail.uwprovider.nl, of kijk op de website van uw internetprovider. Neem eventueel contact op met de helpdesk van uw internetprovider om te vragen wat u als uitgaande mailserver in moet stellen.)
  • Optioneel voor 'roaming devices': heeft u een laptop, tablet of mobiele telefoon die u thuis én buitenshuis gebruikt (bijvoorbeeld via mobiel internet) dan kan het zijn dat het instellen van de uitgaande mailserver van uw (thuis)internetprovider onvoldoende is. U kunt dan de uitgaande mailserver van Mindconnect gebruiken. De uitgaande mailserver is: smtp.mindconnect.nl. Schakel authenticatie via wachtwoord in en vul het volledige e-mailadres in als gebruikersnaam.

Gerelateerde artikelen bij Mindconnect:

Hebben wij u hiermee voldoende geïnformeerd?